Loading...

Termékek

Az Everyday Nutrition Kft. 2013 óta működő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Cégünk egyrészt az egészséges táplálkozáshoz kötődő termékek, mint például müzlik, különböző gabonapelyhek, extrudált kenyerek, korpák, reggeliző gabonakekszek, stb., másrészt a snack kategóriába tartozó termékek, cukormentes üdítőitalok forgalmazásával foglalkozik.

Termékeinket jelenleg Lengyelországból, Romániából és Horvátországból importáljuk, a legtöbb beszállítónkkal kiszárólagos szerződést kötöttünk. Cégünk az importált termékek mellett forgalmazza magyar gyártó termékeit is, úgy mint a sós pálcika és sós kisperec.
Az elmúlt években az Everyday Nutrition Kft. által forgalmazott termékek portfoliója több, mint 140 termékre bővült. Célunk a minőség mellett az elérhető ár ezért csak olyan termékek forgalmazásával foglalkozunk, melyek megfizethető, a magyar piachoz mérten versenyképes áron érhetőek el.
Célközönségünk mind az egészséges életmódot szerető és azt aktívan gyakorló fogyasztó, mind pedig azok, akik ezt szeretnék magukévá tenni és hisznek az egészséges étrend pozitív hatásában. Természetesen emellett a sós és édes termékekkel célunk a mindennapi vásárlók számára is kiváló minőségű és árszintű alternatíva ajánlása ezen kategóriákban.

Cégünk beszállít független kisboltoktól kezdve nagykereskedésekig, illetve termékeink az országos hálózatokban is megtalálhatóak ( Tesco, Auchan, CBA, REAL, COOP ).
2017-ben cégünk elnyert több saját márkás tendert ( CBA, REAL, REWE )
Termékeink forgalmazását már az országhatáron kívül is elkezdtük, Romániában az Everyday Nutrition International s.r.l. néven működő cégünk látja el a feladatokat. A vállalkozás sikerét jellemzi, hogy termékeinket belistázta több kinti hálózat ( Carrefour,  Mega Image, Elan Trio, Penny, Kaufland ), de emellett természetesen a kisboltok számára ugyanúgy szállítunk. 

Büszkék vagyunk arra, hogy 2015-től bevezettük a saját, „EVERYDAY NUTRITION” brand név alatt forgalmazott termékeinket, melyek sorát azóta folyamatosan bővítjük és jelenleg már 35 Everyday Nutrition brand alatt forgalmazott terméket vásárolhatnak meg fogyasztóink. Termékeink megtalálhatóak egyaránt az egészséges, snack kategóriában is.

Minden jog fenntartva!